Online veilingen

NBD Auctions veilt dagelijks diverse goederen tot aan 9.000 veilingen op jaarbasis. Dit zijn speciale veilingen zoals faillissementsveilingen en executieveilingen, en ook normale veilingen. De faillissementsveilingen en executieveilingen zijn veilingen van goederen waarvan de opbrengst gebruikt wordt om schulden van een schuldenaar af te betalen. De normale veilingen zijn van goederen die NBD Auctions voordelig aan kan bieden aan haar klanten. Bij deze laatste veilingen kunt u denken aan fietsveilingen, sanitair veilingen, stoomcabine veilingen, buitenkeuken veilingen en zelfs tabletveilingen en laptopveilingen.

NBD Auctions is een online veilinghuis dat meerdere jaren veiling ervaring heeft met het aanbieden van zowel faillissementsveilingen, executieveilingen als veilingen van luxe goederen.

Bieden in de publieke veilingen

Dagelijks komen er nieuwe veilingen online te staan. Van uur tot uur kan er op de website een nieuw product ter veiling aangeboden worden. Deze veilingen zijn publiek, wat betekent dat u als ondernemer, als bedrijf, als opkoper, als handelaar, maar ook gewoon als particulier kan meebieden op alle veilingen die op de website staan. Van besloten veilingen wordt duidelijk aangegeven dat zij besloten zijn. Hier voor heeft u een uitnodiging nodig om mee te mogen bieden. De aanmelding van een dergelijke veiling zal duidelijk beschreven worden op de pagina van die veiling.

Meebieden in de online veilingen

Speciaal voor de online veilingen heeft NBD Auctions een website open gesteld waar u als geregistreerde gebruiker kan bieden op de verschillende (luxe) goederen. Heeft u zich nog niet geregistreerd? Via het registratieformulier meldt u zich gratis en eenvoudig aan.

Op de hoogte blijven van de veilingen?

NBD Auctions houdt u graag op de hoogte van de laatste veilingen die op de website gezet worden. Volgt u ons via twitter, like ons op facebook en schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen.